به سایت شرکت بازرگانی فرانیز خوش آمدید.
پشتیبانی 24 ساعته: 09155335814

وبلاگ

تولید کننده رنگ خوراکى زعفران

رنگ خوراكى زعفران

اولین و منحصر به فرد ترین تولید کننده رنگ خوراکى زعفران ، کشور عزیزمان ایران است. براى کمک به هموطنانى که توانایى خرید زعفران را در این شرایط اقتصادى ندارند، این محصول را تولید نموده اند.

مورد استفاده ى رنگ خوراکى چیست؟

خوراکى ها پیش از خوشمزه بودن باید ویژگى هاى دیگرى هم داشته باشند، منظور شکل و ظاهرى است که بتواند آب از دهان راه بیندازد.
رنگ هاى جذابى که اشتهاى آدم را قلقلک مى دهند، اگر غیر مجاز و مصنوعى باشند، مصرف شان براى سلامتى انسان ضرر دارد.

رنگ خوراکى مجاز را چگونه از غیر مجاز تشخیص دهیم؟

یک ظرف سرامیکى برداشته، مقدارى از رنگ خوراکى را با آب ولرم مخلوط کنید و در نهایت دور بریزید. اگر رنگ برروى ظرف سرامیکى باقى ماند، متوجه مى شوید که رنگ خوراکى غیر مجاز است و نباید از آن استفاده کنید.
اگر هم نتیجه ى عکس این را مشاهده کردید، و رنگى بر روى کاسه سرامیکى نماند قطعا رنگ مجاز است و به سلامتى شما آسیبى نمى رساند.

طرز تهیه رنگ خوراکى زعفرانى

به دو روش مى توانید رنگ زرد خوراکى طبیعى تهیه کنید، روش اول که همان ساده ترین نوع تهیه رنگ خوراکى زعفران؛ دم کردن زعفران است که رنگ زعفران را به راحتى مى گیرد.
راه دوم میکس کردن مقدارى انبه به همراه آب زعفران است، بهتر است درآن کمى آب جوش بریزید و بروى درب کترى حرارت دهید.
بهترین و ساده ترین روش تهیه رنگ خوراکى زعفرانى همان ترکیب آب و پودر زعفران است.
رنگ زعفرانى یکى از محبوب ترین و پر مصرف ترین رنگ هاى مورد استفاده در آشپزخانه هاى ایرانى و جهانى مى باشد. زعفران علاوه بر رنگ عطر و طعم خاصى به غذا مى دهد.
رنگ هاى صد در صد طبیعى زعفرانى، از رنگدانه هاى گیاهان زردچوبه، چغندر، آناتو و زعفران گرفته شده است.
رنگ هاى مخلوط طبیعى زعفرانى از ترکیب سر گل زعفران و رنگ هاى طبیعى خوراکى درجه یک که مورد تأیید وزارت بهداشت مى باشند تهیه شده اند.این رنگ ها قدرت رنگ دهى بالا، ماندگارى طولانى و مقاوم در برابر نور و حرارت هستند.

رنگ خوراکى زعفران

رنگ خوراکى زعفران زرد طلایى

رنگ خوراکى زرد طلایى محصولى ست که به دلیل گرانى روز افزون زعفران، جایگزین آن شده است. این رنگ خوراکى کاملا رنگ زعفران است که براى تزیین برنج، جوجه کباب و حتى کیک و شیرینى هم استفاده مى شود.
تاریخ مصرف آن دوسال پس از تاریخ تولید است. طریقه مصرف هم به شکل زیر است:

  • قبل از استفاده به تاریخ مصرف حتما نگاه کنید.
  • قبل از مصرف حتما آن را تکان دهید، زیرا موادش ته نشین مى شود.
  • استفاده ى بین یک الى سه گرم در هر کیلو کافى مى باشد.

مطالب بیشتر

سبد خرید
خانه
فروشگاه