جالب است که اکثر مردم، انواع عصاره های زعفران را برای طعم و رنگ غذای خود به کار می برند و حتی زعفران را به عنوان ارزشمند ترین ادویه مورد نیاز خود می دانند. اما فروش عمده آن توسط سایت های اینترنتی علاوه بر خواص فوق، برای درد معده و نفخ آن نیز که در طب سنتی عنوان شده است صورت می گیرد.
امروزه اکثر مشتریان عصاره زعفران سراج، دیگر از آنتی اکسیدان های مصنوعی به خاطر عوارض جانبی و غیرطبیعی بودن استفاده نمی کنند و به جای آن روی به محصولات طبیعی و ارزشمند آورده اند. برخی از دانشمندان ایرانی تاثیرات این گیاه را بر روی گونه هایی از جانوران مورد آزمایش قرار داده اند که نتایج رضایت بخشی در این باره کسب گردیده است.