مجموعه فرانیز شما را به خرید بهترین محصولات زعفران دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

قیمت افشره زعفران بهرامن مرغوب

آنچه در این مقاله می خوانید...

قیمت افشره زعفران بهرامنقیمت افشره زعفران بهرامنقیمت افشره زعفران بهرامنزعفران بهرامن در صنعت داروییقیمت افشره زعفران بهرامنزعفران بهرامن مرغوب
قیمت افشره زعفران بهرامن

قیمت افشره زعفران بهرامن مرغوب برای خرید، این محصول با برند گفته شده لازم می دانیم و قیمت این محصول با توجه به بازار بالا و پایین می شود.

قیمت افشره زعفران بهرامن

قیمت افشره زعفران بهرامن

در بازار قیمت افشره زعفران بهرامن با توجه به نوع بسته بندی، وزن بسته بندی و مرکز تولیدات متفاوت است. در رابطه با قیمت افشره زعفران بهرامن قیمت گذاری های متفاوتی در بازار گفته می شود، اما قیمت افشره زعفران بهرامن از اعتبار و محبوبیت آن در بین مردم نمی کاهد.
بیشتر بدانید
یکی دیگر از عوامل موثر قیمت افشره زعفران بهرامن آزمایشاتی است که روی این محصول انجام شده و باعث بالا رفتن بهای آن می شود.

قیمت افشره زعفران بهرامن

زعفران بهرامن در صنعت دارویی

تحقیقات علمی بسیاری در مورد زعفران بهرامن شده که پس از دریافت نتایج آن متوجه خواص گوناگون و پذیرفته شده در صنعت داروهای پزشکی شده اند.
علاوه بر این زعفران بهرامن در پزشکی سنتی و مدرن کاربرد بسیار زیادی را داشته و خواهد داشت.
در آزمایشگاه های بهرامن به این نتیجه رسیدند که می توان از زعفران بهرامن یا هر مرکز تولیدی معتبر برای جایگزین کردن داروهای مختلف استفاده کرد.

از کاربردهای دارویی این محصول

  • تحریک کننده و تقویت کننده امیال جنسی
  • تسهیل در هضم غذا، تقویت کننده دستگاه گوارش و خاصیت ضد نفخ داشتن
  • ضد سرطان
  • آرام کننده اعصاب و روان و شادی آور
  • درمان کم خوابی
  • مفید برای تقویت حافظه و افزایش تمرکز
  • ضد تشنج و افسردگی، اسپاسم، آلزایمر و پارکینگسون
  • درمان فشار خون بالا
  • درمان چربی خون
  • درمان کم خونی و بیماری های که از فقر آهن حاصل می شود.
  • تقویت و سلامت قلب ( به علت دارا بودن تیامین، ربیوفلاوین و مواد معدنی )
  • افزایش گردش خون
  • درمان کوفتگی و خستگی بدن ( با استعمال خارجی )

و انواع خاصیت های دیگری که از مطالعه آن مختان سوت خواهد کشید.

قیمت افشره زعفران بهرامن

زعفران بهرامن مرغوب

مرغوبیت زعفران بهرامن در آزمایشگاه تخصصی مشخص می شود که با این آزمایشات عامل رنگ ( کروسین )، عامل طعم ( پیرو کروسین ) و عامل عطر ( سافرانال ) زعفران تقسیم بندی می شود.
برخی از عوامل مختلف مانند گل زعفران و ترکیبات غیر طبیعی زعفران ( خاکستر زعفران ) روی مرغوبیت زعفران بی تاثیر نیست.
در رابطه با درجه بندی مرغوبیت زعفران بهرامن گفته می شود که به وسیله سازمان بین الملل iso تایید شده است زیرا به صورت تخصصی در مورد آن بحث شده است.
بیشتر بدانید
نوع زعفران با تجه به رنگ آن درجه بندی می شود.
قدرت رنگ زعفران بهرامن بسیار بالا است و رنگ دانه های موجود در آن صد درصد طبیعی است.

عوامل تولیدی زعفران بهرامن

  • کروتین
    باعث رنگ زعفران شده و طول موج آن به ۴۴۰nm می رسد.
  • پیروکروسین
    مزه و طعم اصل زعفران از این ماده است و طول موج ۲۵۷ nm است.
  • سافرانال
    بوی زعفران است و طول موج آن ۳۳۰ nm است.
هادی افتخارپور

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه فرانیز شما را به خرید بهترین محصولات زعفران دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید