آیا فرآیند عصاره گیری از گیاه زعفران به دانش فنی خاصی احتیاج دارد؟ آیا می توان عصاره زعفران را جزء اقلام صادراتی به حساب آورد؟
داشتن تخصص و دانش در زمینه ی کاری تجاری از جمله ملزوماتی است که در حوزه عصاره گیری از زعفران نیز مهم است. فعالیت اصولی در هر شاخه و تلاش در جهت رسیدن به اهداف بلند مدت شرکت می تواند سبب سود بیشتر مجموعه گردد. عصاره های زعفران معمولا با ترکیباتی از قبیل بتاکاروتن و روغن حلال مخلوط گردیده و بسته بندی می شود.
در مجموع مواد تشکیل دهنده ی این عصاره های آبی برای بدن انسان ضروری به نظر می رسد. برخی از برندهای فعال در زمینه تولید عصاره زعفران، محصولات خود را در بسته بندی های مختلف به کشورهای دیگر صادر می کنند.