همان طور که سایت های اینترنتی بسیاری در خصوص محبوبیت عصاره زعفران در سفره های ایرانی سخن به میان آورده اند، خواص ضد میکروبی و ضد افسردگی بر ارزش غذایی این محصول افزوده است.
تولید کننده این محصول مرغوب جهت رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی پیشنهاد خرید عمده را داشته تا علاوه بر خوش رنگ و عطر نمودن غذا، به جذب مشتریانشان نیز کمک گردد. برخی از عصاره های زعفران شرایط نگهداری خاصی را دارند که با توجه به مواد به کار رفته در آن، شرایطش متفاوت از همدیگر می باشد.
تولید کننده عصاره زعفران ایرانی اصل و مرغوب بر این باورند که می بایست از گیاه زعفران فرآورده های متنوعی تولید شده تا این محصول به هر نحوی که شده بر سر سفره کدبانوی ایرانی جای گیرد. چرا که خواص ویژه ی آن سبب توجه اکثر کارشناسان تغذیه در داخل و خارج ایران گردیده است.